Τα κέικ ρυζιού είναι ένα πολύ αγαπημένο παραδοσιακό πιάτο στην Κορέα και μαγειρεύεται με πολλές παραλλαγές. Φτιάχνονται με αλεύρι ρυζιού και άμυλο ταπιόκας, χαρίζοντας τους μια ιδιαίτερη chewy υφή! Χρησιμοποιούνται σε ένα από τα πιο διάσημα κορεάτικα street-foods, το tteokbokki, ένα πικάντικο, αλμυρ..
Τα κέικ ρυζιού είναι ένα πολύ αγαπημένο παραδοσιακό πιάτο στην Κορέα και μαγειρεύεται με πολλές παραλλαγές. Φτιάχνονται με αλεύρι ρυζιού και άμυλο ταπιόκας, χαρίζοντας τους μια ιδιαίτερη chewy υφή! Χρησιμοποιούνται σε ένα από τα πιο διάσημα κορεάτικα street-foods, το tteokbokki, ένα πικάντικο, αλμυρ..
Τα κέικ ρυζιού είναι ένα πολύ αγαπημένο παραδοσιακό πιάτο στην Κορέα και μαγειρεύεται με πολλές παραλλαγές. Φτιάχνονται με αλεύρι ρυζιού και άμυλο ταπιόκας, χαρίζοντας τους μια ιδιαίτερη chewy υφή! Χρησιμοποιούνται σε ένα από τα πιο διάσημα κορεάτικα street-foods, το tteokbokki, ένα πικάντικο, αλμυρ..
Τα κέικ ρυζιού είναι ένα πολύ αγαπημένο παραδοσιακό πιάτο στην Κορέα και μαγειρεύεται με πολλές παραλλαγές. Φτιάχνονται με αλεύρι ρυζιού και άμυλο ταπιόκας, χαρίζοντας τους μια ιδιαίτερη chewy υφή! Χρησιμοποιούνται σε ένα από τα πιο διάσημα κορεάτικα street-foods, το tteokbokki, ένα πικάντικο, αλμυρ..
Αυτό το άμυλο ταπιόκας από την Farmer Brand είναι μια σκόνη από ρίζες μανιόκας/ταπιόκας. Το προϊόν χρησιμοποιείται ως πηκτικός παράγοντας σε γεύματα όπως σούπες και μαγειρευτά...
Η τεμπούρα είναι μια ειδική διαδικασία κατά την οποία τα υλικά βυθίζονται σε κουρκούτι και στη συνέχεια τηγανίζονται σε καυτό λάδι. Το Gogi Tempura Flour παρασκευάζεται από αλεύρι σίτου και άμυλο ταπιόκας. Απλά προσθέστε νερό και η ζύμη σας είναι έτοιμη. Βουτήξτε τα αγαπημένα σας υλικά όπως λαχανικά..
Τα Sagiang Prawn Crackers (ωμά, 9,8% γαρίδες) παρασκευάζονται από άμυλο ταπιόκας και γαρίδες και είναι εμπλουτισμένο με σκόρδο. Αυτά τα κόκκινα κράκερ μπορούν να τηγανιστούν σε καυτό λάδι και να έχουν φρέσκια και τραγανή γεύση. Παραδοσιακά, τα κράκερ γαρίδας δεν τρώγονται μόνο ως σνακ, αλλά χρησιμεύ..